stiri Braila – debraila.ro

APELUL primarului Dragomir: „Voluntar in Braila. FII IMPLICAT!” | Ce poti face? | DETALIILE mega actiunii de voluntariat

Primarul Marian Dragomir a anuntat, luni, pe o retea de socializare, demararea unei mega actiuni de voluntariat.

Brailenii care isi doresc, in contextul pandemiei de COVID-19, sa se implice in „actiuni care presupun o expunere redusa, dar care sunt importante pentru comunitate”, trebuie sa trimita un e-mail la adresa voluntar@primariabraila.ro.

„Daca vrei sa fii voluntar si sa ajuti comunitatea trimite un e-mail cu datele de contact: nume si prenume, telefon, cartierul de domiciliu, pe adresa voluntar@primariabraila.ro. Daca vom avea nevoie de ajutor in perioada urmatoare, o sa va contactam pentru a va implica in actiuni care presupun o expunere redusa, dar care sunt importante pentru comunitate. Implicarea fiecarei persoane in momente dificile nu este doar activitate civica sau resposabilitate, ci este o datorie fata de cei care ne pot fi copii, parinti sau bunici, unii dintre ei mai vulnerabili in fata COVID 19”, a precizat edilul.

Totodata, Dragomir a mai aratat faptul ca deja echipe ale Primariei „au plecat in oras pentru a face o informare suplimentara prin afisaj la scara fiecarui bloc”.

Cetatenii care dispun de o imprimanta, de preferat color, se pot implica in multiplicarea afisului si lipirea acestuia in zone publice.

Comentarii