stiri Braila – debraila.ro

Ziar buzoian: Braila, „orasul care a batut inclusiv Bucurestiul la capitolul lumini de sarbatori”

Pe 1 decembrie, la ora 16:40, iluminatul festiv de sarbatori a fost aprins in municipiul Braila. Ca de fiecare data in ultimii ani, sute de braileni au iesit pe strazi pentru a se bucura si a imortaliza spectacolul de lumini. Circulatia rutiera pe Calea Calarasilor, unde peisajul este cel mai impresionant, s-a desfasurat cu mare dificultate, existand numeroase blocaje.

„Avem cel mai ieftin iluminat, cele mai multe luminite, dar, sincer, as fi dispus sa avem cel mai scump iluminat din lume si Sarbatorile din anii anteriori. Vom pregati anul viitor cele mai frumoase Sarbatori la Braila!”, a precizat primarul Marian Dragomir pe o retea de socializare.

In anii trecuti, presa din Galati a comparat iluminatul de sarbatori din cele doua orase vecine, aratand ca cel din Braila este net superior din toate punctele de vedere. Totul, in contextul in care iluminatul festiv costa 400.000 lei in Braila, poate cel mai scazut cost la nivel national.

Anul acesta, surpriza a venit dintr-un alt judet. Reporterbuzoian.ro, una dintre cele mai citite publicatii online din Buzau, a scris ca Braila este „orasul care a batut inclusiv capitala la capitolul lumini de sarbatori”.

O parte din articolul publicat de reporterbuzoian.ro:

„La Buzau acest lucru s-a petrecut in liniste, bulevardele imbracandu-se de sarbatoare inca de zilele trecute, iar tunelurile de lumini de la Consiliul Judetean fiind aprinse azi, in prezenta presedintelui Petre Emanoil Neagu. Daca orasele din aceasta parte a tarii nu prea au excelat la capitolul lumini de sarbatori, atentia fiind rapita mai mereu de spectacolul vizual din capitala, iata ca anul acesta situatia s-a schimbat. Braila, caci despre ea este vorba, a reusit sa surprinda pe toata lumea cu un decor de sarbatori nemaivazut.”

AICI puteti citit articolul complet

Comentarii