stiri Braila – debraila.ro

TRAGEDIE Vlad, braileanul disparut in Bucuresti, a fost gasit fara suflare, in Cluj. Se pare ca s-ar fi sinucis

UPDATE 19:00 / Tragedie in familia studentului brailean Vlad Ovidiu Mutulescu. Tanarul de 19 ani, care a disparut de duminica, a fost gasit fara suflare, la sute de km de Bucuresti, in judetul Cluj. Conform informatiilor obtinute de DEBRAILA, Vlad s-ar fi sinucis, aruncandu-se in fata unui tren.

Politia efectueaza cercetari pentru a stabili cu exactitate ce s-a intamplat de duminica pana miercuri si, daca sinuciderea, ramane varianta certa a mortii studentului.

…………………

Braileanul Vlad Ovidiu Mutulescu, student la Politehnica, in anul I, a disparut fara urma, de duminica. Atunci, in jurul pranzului, tanarul de 19 ani, care locuieste intr-o localitate aflata la 16 km de Bucuresti, a plecat spre capitala, cu intentia de a participa la un eveniment organizat de un local de pe Calea Victoriei. Nu a mai ajuns.

Era un baiat linistit, fara vicii, dupa cum ne-a povestit o ruda. Nu facea parte din anturaje dubioase si nici nu traise o deceptie in dragoste.

„Nu avea prietena in ultima perioada. El nu fuma, nu le avea nici cu alcoolul. Nu stim la ce sa ne mai gandim. Prima intentie a fost sa il cautam pe la spitale, insa nimic. Parca a intrat in pamant. A picat un examen, insa nu era o problema. Nu ii punea in pericol anul. Va rugam sa ne ajutati sa-l gasim. Parca a intrat in pamant”, a declarat pentru DEBRAILA o verisoara a studentului.

Cand parintii au vazut ca Vlad nu mai vine acasa, l-au sunat, insa telefonul era inchis. Politistii bucuresteni il cauta pe tanar, fost elev al Liceului „Nicolae Iorga”, care, conform primelor informatii, a ajuns in capitala, desi nu s-a mai dus la eveniment.

Studentul ar fi scos de pe card, de la un bancomat din zona Garii de Nord, suma de 80 de lei.

Ultimii care l-au vazut pe Vlad sunt parintii sai, atunci cand l-au lasat in statia de autobuz din localitatea de langa Bucuresti. Plecase spre un eveniment la care, alaturi de prieteni, participase si in toamna anului trecut, la prima editie.

Vom reveni cu detalii!

Comentarii