stiri Braila – debraila.ro

VIDEO VIRAL | Au aparut primele instalatii de fitness in aer liber din Braila | O bunicuta s-a si pus pe treaba, spre amuzamentul celor din jur

Desi amenajarea spatiului unde au fost montate echipamentele de fitness, in Parcul Monument, nu a fost inca finalizata, multi braileni, de la mic la mare, s-au si apucat sa probeze aparatele.

Montarea unor astfel de echipamente in parcurile din municipiu este una dintre promisiunile primarului Marian Dragomir din campania electorala.

Un filmulet devenit viral pe retelele de socializare surprinde o femeie aflata la varsta a treia, in timp ce foloseste unul dintre aparate, mirandu-se de agilitatea unei fetite aflate pe o bicicleta eliptica.

Recent, Primaria a atribuit unei firme bucurestene un contract de aproximativ 200.000 de lei, care prevede reabilitarea parculetelor de joaca din Parcul Monument si Gradina Mare, dar si amenajarea unuia in cartierul Brailita, langa ANL-uri. Lucrarile se apropie de final, toate parculetele urmand sa fie dotate cu echipamente de fitness.

 

Comentarii