stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | Umbrărescu face SHOW pe drumul expres Brăila-Galați: 500 de muncitori și 12 macarale de mare tonaj. Lucrările au ajuns la un stadiu fizic de 80%

Mobilizare excepțională pe șantierul drumului expres Brăila-Galați, unde lucrările au ajuns la un stadiu fizic de 80%. Construcția drumului cu o lungime de 10,77 km trebuie finalizată până la sfârșitul acestui an.

Constructorul român Spedition UMB montează grinzi la structura complexă de pe traseu. Această structură, formată dintr-un viaduct care traversează denivelat calea ferată și dintr-un pod peste râul Siret, are o lungime totală de 1.780 m (din care 300 m este lungimea podului hobanat).

În paralel se lucrează la terasamente unde urmează așternerea balastului stabilizat și a straturilor asfaltice.

Spedition UMB a mobilizat pe șantier 500 de muncitori și 12 macarale de mare tonaj.

Recent, într-o rară ieșire publică, antreprenorul Dorinel Umbrărescu, aflat pe șantierul Autostrăzii Moldovei, a anunțat că va finaliza anul acesta mai multe lucrări, printre care și Drumul Expres Brăila – Galați.

Valoarea contractului pentru DX Brăila-Galați este de 371,41 milioane de lei (fără TVA), iar finanțarea este asigurată prin fonduri europene.

Comentarii