stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | Sute de braileni, mars de protest impotriva modificarii codurilor penale, masura asumata de Guvernul PSD-ALDE

Sute de braileni, surse din randul fortelor de ordine vorbind despre aproximativ 700 de persoane, in timp ce pe retelele de socializare se discuta chiar si despre un numar de 1.000, au protestat, joi seara, fata de modificarea prin ordonanta de urgenta a codurilor penale.

De pe platoul din fata Palatului Administrativ, unde au scandat numeroase mesaje impotriva guvernului, a PSD, dar si a liderului social-democratilor, Liviu Dragnea, manifestantii, insotiti in permanenta de jandarmi, s-au indreptat spre Bariera, marsaluind pe Calea Calarasilor.

Majoritatea celor care au participat la protestul anuntat pe retelele de socializare au pana in 35 de ani, dar nu au lipsit nici persoane aflate la a doua varsta.

Trebuie mentionat faptul ca au fost prezenti printre brailenii revoltati de decizia Guvernului PSD-ALDE si numerosi politicieni, printre care fostul senator Catalin Boboc (PNL), consilierii judeteni Danut Lungu, Vasile Constantin Varga, Alfredo Pascale, Florin Cirligea (PNL) si consilierul municipal Costel Balan (PNL).

Sursa foto: Facebook

Comentarii