stiri Braila – debraila.ro

VIDEO | Substanțele psihoactive pun stăpânire pe Brăila | Două zile la rând, un băiat și o fată au “fumat” în scara unui bloc din Vidin până au rămas inconștienți

Doi tineri, un băiat și o fată, au fost surprinși de polițiști, vineri după-amiază, în jurul orei 16:00, în scara unui bloc din cartierul Vidin. Un apel la 112 anunțase faptul că aceștia par a fi sub efectul substanțelor psihoactive.

Potrivit oamenilor legii, cei doi tineri sunt cei din imaginile publicate de DEBRAILA.ro cu o seară înainte.

Atunci, tot în scara unui bloc din Vidin, un locatar a filmat un băiat și o fata care stăteau nemișcați – băiatul ghemuit și fata întinsă pe spate. Locatarul a sunat la 112, însă cei doi tineri au plecat până la sosirea Poliției.

De aceasta dată, polițiștii au reușit să îi prindă chiar în locul unde, cel mai probabil, fumaseră substanțe psihoactive. Este vorba despre un tânăr de 28 de ani și o fată de 21 de ani, ambii din municipiu.

“Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului și au identificat în scara unui bloc cele două persoane. Tinerii erau incoerenți în gesturi și în vorbire, motiv pentru care a fost solicitată intervenția unei ambulanțe pentru acordarea de ingrijiri medicale, care i-a transportat la spital”, a precizat Poliția.

Asupra fiecăruia dintre cei doi tineri, oamenii legii au descoperit câte o țigară confecționată artizanal, iar pe jos, lângă aceștia, încă două țigări de același fel.

“Polițiștii au mai stabilit faptul că cei doi tineri sunt cei care, în seara precedentă, au fost văzuți în scara unui bloc din același cartier, într-o stare de inconștiență”, a mai arătat sursa citată.

Țigările descoperite au fost ridicate de polițisti în vederea continuării cercetărilor de către structura competentă, respectiv Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate.

VIDEO CLICK AICI

Comentarii