stiri Braila – debraila.ro

VIDEO Dupa ce a fost prins pe picior gresit, primarul Dragomir posteaza pe Facebook la 2 noaptea: ”Imprastiem substante antiderapante”

Devenita tinta ironiilor si a criticilor in mediul online, dupa ce, marti dimineata, strazile din municipiu erau acoperite de polei, fara sa existe macar o urma de interventie a autoritatilor, municipalitatea pare sa isi fi revenit. Atunci, primarul Marian Dragomir, aflat la Bucuresti, s-a declarat foc si para pe cei de la Serviciul de Utilitate Publica si Gospodarire Locala (SUPAGL), acuzandu-i ca nu au intervenit la timp, desi ar fi fost pregatiti sa o faca.

Dragomir a postat pe Facebook, joi, in jurul orei 2:00, un filmulet, insotit de un mesaj, prin care ii anunta pe braileni ca pe strazi sunt imprastiate substante antiderapante.

”Buna dimineata. Va salutam dis de dimineata de pe strazile orasului. Suntem cu echipele SUPAGL si ale operatorilor pentru imprastierea substantelor antiderapante pe strazile principale. 8 sararite sunt in actiune”, se arata in mesajul edilului.

Comentarii