stiri Braila – debraila.ro

Viceprimarul Jantea (PSD), despre Danaila (PNL), fost viceprimar: „Sa vina sa-l invat legislatie, la orice ora din zi si din noapte. Evident ca deranjez, ca nu iau spaga ca viceprimar si imi fac si treaba. Ii scot din normalitate”

Social-democratul Alexandru Jantea-Crican, viceprimarul Brailei, a declarat pentru DEBRAILA, referitor la afirmatiile liberalului Alexandru Danaila, fost viceprimar al municipiului, care l-a acuzat ca „sfideaza pe toata lumea” si are o atitudine „care deranjeaza”, ca, „cel mai probabil”, deranjeaza faptul ca nu primeste spaga ca viceprimar si isi duce la indeplinire atributiile de serviciu. PNL-istul mai spusese ca ii poate ridica cota lui Jantea pana „se va duce si in alte zone (n.r. penale)”.

„Daca Danaila ar conta, ar putea fi o amenintare faptul ca rosteste numele meu alaturi de cuvantul „penal”. Citindu-i insa declaratiile, ma face sa cred ca nu conteaza si il rog sa spuna ce vrea el. Sunt dispus, la orice ora din zi si din noapte, sa vina sa il invat legislatie. A gresit, mai ales ca jurist, cand gaseste o conotatie penala in ceva perfect legal. Legat de deranj, evident ca deranjez, ca nu iau spaga ca viceprimar si imi fac si treaba. Ii deranjez ca ii scot din normalitate”, a spus vicele.

Jantea-Crican a mai precizat faptul ca Danaila „nu a fost un jurist bun”, bazandu-se pe documentele din perioada in care liberalul era viceprimar si pe care le-a semnat: „Am auzit ca spunea ca nimeni nu a coborat in canalul colector de pe Bulevardul Dorobantilor, ca sa vada care e situatia. Pai de ce nu a coborat el cat a fost viceprimar? Daca el isi facea treaba bine, nu aveam probleme cu Dorobantiul, pe care l-a avut in atributii ca viceprimar.”

Comentarii