stiri Braila – debraila.ro

VESTEA lui Tudose: „La Bruxelles, Spitalul Regional Braila-Galati e pe cale sa fie declarat „simpatic”! Cum in campania trecuta n-am spus un cuvant despre pod si l-ati vazut, poate o sa avem o veste buna”

Veste importanta la finalul campaniei electorale pentru alegerile locale! Europarlamentarul Mihai Tudose (PSD) a anuntat, marti, faptul ca proiectul Spitalului Regional Braila-Galati este luat in calcul pentru a fi finantat din fonduri europene.

Fostul premier a refuzat sa ofere prea multe detalii cu privire la subiect, insa a facut trimitere la podul suspendat peste Dunare, al carui contract a fost semnat in ultima zi de mandat a lui Tudose ca prim-ministru.

„Stiti… cum in campania trecuta nu am spus un cuvant despre pod si l-ati vazut, poate intr-o saptamana, o luna-doua, o sa avem o veste buna de la Comisia Europeana! Mai multe nu va pot spune deocamdata”, a declarat europarlamentarul.

Mihai Tudose a facut declaratiile in cadrul unei conferinte de presa la care au participat si colegii sai de partid Marian Dragomir si Francisk Iulian Chiriac, candidati pentru fotoliile de primar al municipiului si presedinte al Consiliului Judetean.

„Haideti sa va dau eu o veste, in premiera. La Bruxelles, se pare ca unul dintre dosarele facute de noi trei in 2017, in ceea ce priveste Spitalul Regional Braila – Galati, e pe cale sa fie declarat «simpatic», ca sa zic asa. E o veste in premiera! Sa se aprobe finantarea direct de acolo, dar fara sa mai fie amestecat Guvernul, fiind o relatie intre Bruxelles si autoritatile locale. Terenul situat intre Braila si Galati a fost pus la dispozitie de autoritatile locale. Dosarul este complet!”, a conchis fostul prim-ministru.

Comentarii