stiri Braila – debraila.ro

Varga (PNL), candidat la C. Deputatilor: „E jenant sa te duci si sa le spui oamenilor ca vei asfalta ca parlamentar. Poate unii vor incerca sa obtina asa cate un vot”

Deputatul liberal Vasile Varga, candidat pentru un nou mandat, a afirmat, marti seara, in cadrul unei emisiuni online, faptul ca este „jenant” ca un candidat la alegerile parlamentare sa faca promisiuni pe care nu le poate onora, cu referire la asfaltarea unor strazi sau crearea unor locuri de munca. 

„Rolul major al unui parlamentar este acela de a modifica sau a schimba in totalitate o lege care nu e buna, atunci cand vede acest lucru sau este sesizat. Cu acest lucru trebuie sa se ocupe un parlamentar! Nu e rolul unui candidat pentru fotoliul de parlamentar sa se duca intre oameni si sa faca promisiuni legate de asfaltare sau locuri de munca. Un primar poate face acest lucru! E jenant sa te duci si sa le spui oamenilor ca vei crea locuri de munca. Poate unii vor incerca sa obtina asa cate un vot! Cei mai multi cetateni nu mai cred”, a declarat parlamentarul. 

Totodata, Varga a vorbit si despre masura suspendarii activitatii in pietele din spatiile inchise, mentionand faptul ca este „o masura temporara”.

„Am fost in piata si am cumparat varza pentru murat. Ma duc in piata de o viata! Toti m-au intrebat daca pietele in aer liber se inchid? Le-am spus ca nu. Premierul nu lua aceasta masura, mai ales in campanie electorala, daca nu avea date exacte primite de specialisti. Este o masura temporara. Cand numarul de infectari va scadea, masura va fi anulata. Autoritatile locale au gasit solutii pentru ca activitatea comerciala care se desfasura in pietele inchise sa continue”, a precizat sursa citata.

Comentarii