stiri Braila – debraila.ro

UPDATE Ciocan (PNL): „E un trucaj ieftin, opera lui Catalin Curca, un personaj la fel de ieftin, un fost asociat”

UPDATE 16:00 Catalina Ciocan, candidat PNL pentru Camera Deputatilor, afirma ca fotografia publicata pe internet este „un trucaj ieftin, un fals”. Liberala sustine ca autorul trucajului este Catalin Curca, patronul Music Pub. Cei doi au fost asociati, detinand un local, in prezent ambii fiind patronii unor pub-uri din centrul Brailei.

„Nu am facut niciodata o astfel de fotografie! (…)  Este un trucaj ieftin, un fals, opera unui personaj la fel de ieftin, CATALIN CURCA, fost asociat, care ma hartuieste prin diferite metode in ultimii doi ani si jumatate! Deci, nu este decat un razboi personal, al lui cu frustrarile si neimplinirile lui, fiindca niciodata nu i am raspuns la vreo „provocare” de genul. Nu este la prima incercare de defaimare a mea sau a pubului pe care il reprezint. Cine cunoaste personajul, pe Catalin Curca, stie ca obiectul folosit in trucarea imaginii face parte chiar din recuzita lui, el insusi avand fotografii in aceasta ipostaza”, a precizat Ciocan pe o retea de socializare.

……..

O fotografie publicata pe Facebook a starnit numeroase reactii, majoritatea negative. Este vorba despre o imagine surprinsa intr-un pub, la o petrecere de Halloween, in care apare Catalina Ciocan, candidat PNL la Camera Deputatilor.

„Asa e de Halloween, fiecare poarta ce-i place mai mult! Catalina Ciocan, „antreprenoarea” propusa de PNL pentru functia de DEPUTAT stie ca e bine sa-ti vezi mereu lungul nasului….” sau „Ne-a fost greu s-o recunoastem pe viitoarea dna. deputat – Catalina Ciocan printre atatea demachiate, dar pana la urma ne-am dat seama ca numai ea putea sa se mascheze in PNLista”, sunt doar doua dintre comentariile aparute in online.

Ciocan se afla pe locul 4 pe lista PNL pentru Camera Deputatilor, iar la alegerile locale s-a aflat pe lista partidului pentru Consiliul Local Municipal, sustinand public implicarea autoritatilor locale in infiintarea unor centre after school.

DEBRAILA.RO nu doreste tabloidizarea subiectului, ceea ce motiveaza lipsa vreunui comentariu pe marginea acestuia. Intelegem ca persoanele care aleg sa se implice in politica trebuie sa fie atente la tot ce transmit catre cetateni.

Comentarii