stiri Braila – debraila.ro

Tudose, vizita la podul peste Dunare, fara presa | „Este un proiect al tuturor brailenilor, pana la urma! Braila va deveni unul dintre cele mai importante noduri rutiere din Romania”

Europarlamentarul brailean Mihai Tudose (PSD) a vizitat, luni, santierul podului suspendat peste Dunare, fara ca presa sa fie anuntata, asa cum se intampla in cele mai multe cazuri.

Insotit de Francisk Iulian Chiriac, presedintele Consiliului Judetean si primarul Marian Dragomir, fostul prim-ministru a stat de vorba cu reprezentantii constructorilor, declarandu-se „foarte multumit” de stadiul lucrarilor.

„Daca acest proiect se realizeaza astazi, este fara doar si poate gratie lui Mihai Tudose, cel care si-a pus semnatura pe documentul care a dat startul acestui proiect de o mare insemnatate pentru Braila, si nu numai”, a precizat Chiriac, cel care, pe o retea de socializare, a facut publica vizita europarlamentarului.

Contactat telefonic, Mihai Tudose a declarat ca a fost impresionat de ce a vazut pe santier, subliniind faptul ca pilonii podului vor fi vizbili din toamna.

„Eu sunt foarte multumit de stadiul lucrarilor. Din pacate, inca exista oameni care nu cred ca acest pod va exista, dar, din ce mi s-a comunicat, prin august-septembrie vor fi deja vizibili pilonii. E impresionanta munca desfasurata la adancime, acel musuori de muncitori care fac o treaba minunata, atat la blocul de ancoraj, cat si la piloni. Oricum, e foarte importanta si conectarea podului la infrastructura rutiera si am vazut ca, dupa mai multe discutii, se fac pasi si in acest sens. Reprezentantii constructorilor s-au aratat extrem de multumiti de colaborarea cu autoritatile locale. Eu le-am multumit presedintelui Francisk Chiriac si primarului Marian Dragomir pentru implicare. Este un proiect al tuturor brailenilor, pana la urma! Braila va deveni unul dintre cele mai importante noduri rutiere din Romania, fapt care, fara nici cea mai mica indoiala, va atrage si investitii. Stiti, in Vest se spune ca investitiile urmeaza autostrada. Asa va fi si in acest caz!”, a mentionat sursa citata.

Contractul pentru podul suspendat peste Dunare de la Braila, a carui valoare se ridica la aproximativ 500 de milioane de euro, a fost semnat in ultima zi de mandat a lui Mihai Tudose ca premier.

Comentarii