stiri Braila – debraila.ro

Tudose, REACTIE la alianta Negoita-Ponta: „Imi pare tare rau de Robert. Avea un ceas frumos la mana… Nu o sa-l mai aiba dupa ce va sta un pic cu Victor”

Europarlamentarul brailean Mihai Tudose (PSD) a comentat, duminica, pe o retea de socializare, decizia lui Robert Negoita (ex-PSD), primarul Sectorului 3, de a forma o alianta electorala cu partidul lui Victor Ponta (ProRomania).

Tudose sustine ca Ponta are „tupeu” declarand ca ProRomania „este o alternativa la PSD si PNL”, in contextul in care „a anuntat ca s-a bagat sub poalele cuiva”.

„Tupeu sau frica? Sau ambele….Citat din Ponta, azi, cu ocazia „aliantei” cu Robert Negoita si partidul sau: Ma bucur ca toti cei sceptici, toti cei neincrezatori, toti cei care credeau in „scenarii” si jocuri de culise – au inteles azi ca PRO Romania este cu adevarat o Alternativa la PSD si PNL (nu anexa unui alt Partid)!!! Incheiat citatul…Deci cum sa anunti ca esti pe picioarele tale, unic si irepetabil, tocmai cand anunti ca te-ai bagat sub poalele altcuiva?!? Cum sa faci asa cevaaaa?!?! Cat tupeu iti trebuie?!? Imi pare tare rau de Robert… Avea un ceas frumos la mana… Nu o sa-l mai aiba- dupa ce va sta un pic cu Victor….”, a precizat fostul prim-ministru.

Comentarii