stiri Braila – debraila.ro

Tudose (PSD): „Noi nu am dus o campanie in care ne-am luptat cu celelalte partide. Noi nu ne-am concentrat la ce fac ceilalti”

Deputatul Mihai Tudose, candidat pentru un nou mandat si vicepresedinte la nivel central al PSD, a declarat ca social-democratii nu au dus o campanie in care s-au luptat cu celalalte formatiuni politice, ci una in care au prezentat electoratului programul de guvernare.

„Noi nu am dus o campanie in care ne-am luptat cu celelalte partide. Campania PSD a fost o campanie de a prezenta electoratului ceea ce ne angajam sa facem, nu intrand intr-o polemica cu celelalte partide, cine alearga mai repede si in ce directie. A fost o luna la dispozitie pentru toti, sa-si puna in vitrina angajamentele. Fiecare a facut campanie cum stie sa faca, unii incercand sa iasa la cumparaturi de voturi. Credem foarte mult in intelepciunea romanilor, cand au putut sa compare ce inseamna celelalte experimente si ce a insemnat o guvernare PSD, ce inseamna un program articulat. Avem incredere foarte mare in votul de duminica. Noi nu ne-am concentrat la ce fac ceilalti”, a spus Tudose.

Comentarii