stiri Braila – debraila.ro

Tudose (PSD): „Ne dorim un presedinte PNL care sa poata purta un dialog. Boboc a zis ca nu negociaza nimic cu PSD. Sa stea acolo!”

Deputatul Mihai Tudose, vicepresedinte PSD la nivel central si fost ministru al Economiei in Guvernul Ponta, a declarat, vineri, ca social-democratii isi doresc ca PNL sa aiba un presedinte „care sa poata purta un dialog in interesul judetului si al municipiului”, amintind de o declaratie a liderului liberalilor, Catalin Boboc, care afirma ca nu va negocia cu PSD cat timp va trai.

„E problema lor pe cine pun presedinte. Singurul lucru pe care ni-l dorim de la PNL este sa aiba reprezentanti care sa poata purta un dialog in interesul judetului si al municipiului. Acum, nu e asa! E o declaratie publica a domnului Boboc, de acum un an si ceva, cand era scandalul cu Consiliul Judetean, cand am incercat sa gasim o cale cu ei, sa inchidem acea problema, si domnia sa a zis ca nu negociaza nimic cu PSD cat traieste. Nu si-a retras declaratia. Sa stea acolo! (…) Sa faca bors”, a spus Tudose.

Parlamentarul a mai precizat ca PNL a reusit sa se izoleze pe scena politica locala: „Spuneau ca suntem contagiosi, ca patam, dar atat programele cat si echipele noastre s-au dovedit a fi atractive”.

Comentarii