stiri Braila – debraila.ro

Tudose (PSD): „In campanie, liberalii nu au spus cat de buni sunt ei, ci cat de rai suntem noi. Electoratul i-a sanctionat”

Deputatul Mihai Tudose, vicepresedinte PSD la nivel central si fost presedinte al Organizatiei Judetene, a declarat, dupa victoria lui Marian Dragomir, ca electoratul a dat raspunsul la „mizeriile de campanie puse atat pe seama lui Simionescu, cat si a lui Dragomir”.

„Am intrat in aceasta campanie de la 0-0, nu cu primar in functie candidat, iar raspunsul nostru la toate mizeriile de campanie puse atat in seama lui Simionescu, cat si a lui Dragomir, a fost cel dat de electorat. Sondajele de acum 2 zile, cand candidatul nu stiu care ii sufla in spate candidatului nostru… S-a dovedit ca era in spate, dar un pic mai jos. Votul arata o campanie civilizata, in care noi am spus cine suntem si ce vrem sa facem, in timp ce ceilalti s-au ocupat doar de noi si nu de ei, nu spunand cat de buni sunt ei, ci doar cat de rai suntem noi. E satisfactia noastra ca electoratul i-a sanctionat”, a spus Tudose.

Social-democratul a mai aratat ca, in campanie, liberalii nu au spus cat de buni sunt ei„, ci „cat de rai sunt PSD-istii”,  reteta pe care o considera gresita.

Comentarii