stiri Braila – debraila.ro

Tudose (PSD), despre Cirligea si Varga (PNL), care au spus ca PSD e pro-Rusia: „Pur si simplu, niste idioti!”

Deputatul Mihai Tudose, candidat pentru un nou mandat de parlamentar si fost ministru al Economiei in Guvernul Ponta IV, i-a catalogat ca fiind „idioti” pe liberalii Florin Cirligea si Vasile Varga, pentru declaratiile lor despre o eventuala apropiere a Romaniei de Rusia, in cazul in care social-democratii vor castiga alegerile din decembrie.

„Si facem si canibalizarea Romaniei, evident! Dumnezeule! E o tampenie si nici nu ai cum sa comentezi. PSD a bagat Romania in Uniunea Europeana si NATO. PSD a declarat sus si tare, si isi mentine punctul de vedere, ca va face toate eforturile pentru a potentia Tratatul Nord-Atlantic. Daca cineva spune despre noi ca suntem canibali, trebuie sa demonstram ca nu e asa? Pur si simplu, niste idioti! Iertati-mi termenul, dar mi-l asum. Nu au ce sa spuna…, a declarat Tudose.

Social-democratul, vicepresedinte la nivel central al PSD, a ironizat, totodata, si declaratiile liberalilor referitoare la starea strazilor din municipiu: „Asta e tema de campanie. Noi vorbim despre ce inseamna a guverna o tara si adversarii politici ne explica ca exista 732 de gropite pe o strada. El isi propune sa ajunga in parlament sa astupe groapa. Tocmai a inteles ce inseamna Parlamentul!”

Comentarii