stiri Braila – debraila.ro

Tudose: „Orban a fost pana la Sutu sa faca pipi, ca asa au spus, da? Daca-s cretini. Iti faci cruce! Au considerat ca oamenii trebuie sa stie asta”

Europarlamentarul Mihai Tudose (PSD) a criticat, vineri, in ultima zi de campanie electorala, declaratia nefericita a lui Adin Boboc, candidatul PNL la Primaria Ianca, care, la o intalnire electorala, de fata cu Ludovic Orban, a anuntat ca premierul „si-a facut nevoile la Sutu”, pentru ca in orasul Ianca nu exista o toaleta publica.

Totodata, social-democratul a facut referire la mai multe declaratii facut de premier in timpul vizitei de miercuri, precizand ca „jumatate din timpul pe care l-a petrecut Orban la Braila a fost la chef cu liberalii”.

„Eu am sa ma refer doar la penibilul situatiei in care prim-ministrul Orban a venit la Braila si a mintit continuu. A mintit ca nu a primit de la Primaria Braila solicitare pentru finantare, a mintit si cu Podul peste Dunare ca atunci cand a fost el ministrul Transporturilor, el a vrut…Frate, daca ai vrut, de ce nu ai facut-o? Chiar ai fost ministrul Transporturilor. Penibilul a culminat cu inchiderea campaniei electorale la Ianca – cu ghilimele, ca a fost orice numai campanie nu. Au considerat ca cei 100 de oameni care au fost acolo, adusi din 3 comune cu autocarul, trebuiau sa stie unde a facut domnul prim-ministru pipi. Ca nu a facut pipi la Ianca, a facut pipi la Sutu! E o chestie majora, e intr-adevar o activitate demna de un prim-ministru sa vii sa faci pipi intr-o comuna si sa se spuna in alt oras ceva de genul acesta. (…) Jumatate din timpul pe care l-a petrecut Orban la Braila a fost la chef cu liberalii. Pai ce, nu stiti? Bine, a fost pana la Sutu sa faca pipi, ca asa au spus, da? P-ala de la Ianca tot Boboc il cheama (n.r. Adin Boboc, candidatul PNL la Primaria Ianca). Atata minte au! Mitingul s-a desfasurat in fata Casei de Cultura Ianca. Casa de Cultura Ianca a fost pregatita pentru acest eveniment de catre primarul Chirita Fanel George, cu bunul simt care-l caracterizeaza, cu toate ca evenimentul nu era inauntru – inclusiv cu toaleta verificata anterior de Politie, SPP. Domnule, vine prim-ministrul! E insotit de niste oameni, poate sa se spele pe maini, poate vor sa-si refaca machiajul. S-a trezit gasca locala si si-a adus aminte ca prim-ministrul a facut pipi acolo. Evident, stiti ca la Sutu wc-urile publice sunt foarte dese: un pom, doua wc-uri, un pom, doua wc-uri. Daca-s cretini! Aia a fost campania electorala a gastii de Ianca! Iti faci cruce!”, a declarat fostul prim-ministru.

Candidatul PNL de la Ianca, de fata cu Orban: „Am avut emotii… Noroc ca premierul si-a facut nevoile la Sutu!” | Adin Boboc a avut „emotii” pentru ca in Ianca nu exista o toaleta publica

Comentarii