stiri Braila – debraila.ro

Tudose, ministrul Economiei: „Respect vointa celor din Chiscani. Un bine nu se face cu forta. Daca ei cred ca pot moderniza statiunea, le urez succes”

Deputatul social-democrat Mihai Tudose, ministru al Economiei, a declarat pentru DEBRAILA ca respecta „vointa” alesilor din Chiscani, care au respins pentru a doua oara asocierea cu Municipiul si Judetul pentru dezvoltarea statiunii Lacu-Sarat, aratand ca „un bine nu se face cu forta”.
„Justitia a hotarat ca statiunea e la Chiscani si domniile lor (n.r. consilierii din Chiscani), inteleg, ca vor sa faca raiul pe pamant acolo. Eu le urez succes! Scopul nostru era ca acea statiune sa arate a statiune, sa investeasca trei entitati in modernizare si dezvoltare, nu doar una. Daca ei cred ca pot face asta de unii singuri, repet, le urez succes. Daca vor reusi, jos palaria, daca nu… Eu cred ca un bine nu se face cu forta. Le-am intins o mana de ajutor, dar au refuzat-o”, a spus Tudose.
Reamintim faptul ca, saptamana trecuta, Consiliul Local Chiscani a respins din nou asocierea pentru dezvoltarea statiunii Lacu-Sarat.
Comentarii