stiri Braila – debraila.ro

Tudose, MESAJ pentru invingatorii Dragomir si Chiriac: „De abia de acum au o problema. E un mandat care ii angajeaza! Am incredere in ei”

Europarlamentarul social-democrat Mihai Tudose le-a transmis lui Marian Dragomir si Francisk Iulian Chiriac, candidatii PSD care au castigat fotoliile de primar al municipiului si presedinte al Consiliului Judetean, faptul ca „de abia de acum au o problema”, precizand ca este „un mandat care ii angajeaza mult mai mult decat primul mandat„.

„Vreau sa ii felicit pe cei doi colegi si pe braileni pentru intelepciune. Vreau sa le transmit colegilor mei ca de abia de acum au o problema, pentru ca nu au scapat. Daca in primul mandat puteau sa invoce ca nu erau proiecte, ca n-au stiut cum, ca de abia acum implementeaza ceva, de data aceasta nu mai pot da vina pe altcineva, fiindca tot ei au fost. E un mandat care ii angajeaza mult mai mult decat primul mandat, dar eu am deosebit de multa incredere in ei. Am incredere ca vor face tot ce au promis, cel putin tot ce au promis! Ii stiu ca fiind oameni foarte seriosi, cu mult bun-simt. Cateodata, poate au prea mult bun-simt si ma refer la atacurile la care au fost supusi. Niste atacuri mizere!”, a mentionat Tudose.

Fostul premier a facut declaratiile in seara zilei de duminica, la scurt timp dupa ce au fost publicate rezultatele partiale ale alegerilor locale.

Comentarii