stiri Braila – debraila.ro

Tudose, Dragomir si Chiriac, la finalul campaniei electorale: „Pe 27 septembrie, brailenii au de ales intre FAPTE si VORBE!”

PSD a incheiat campania electorala cu o conferinta de presa la care au participat primarul Marian Dragomir, Francisk Iulian Chiriac – presedintele Consiliului Judetean, candidati pentru un nou mandat si europarlamentarul Mihai Tudose. Cei trei social-democrati i-au indemnat pe braileni sa iasa la vot pe 27 septembrie.

Mihai Tudose: „Asteptam ca oamenii sa iasa la vot!”

„Nu toti adversarii politici au fost magari in campanie, insa unii au excelat, cu toate ca se recomanda a fi alte animale, nu magari. E si un sfarsit! Asteptam ca oamenii sa iasa la vot! Vine momentul adevarului si vom vedea cine a invins: munca, cinstea si adevarul sau minciuna sfruntata, jignirile si inconstienta unor contracandidati.”

Marian Dragomir: „Va asigur ca vreau sa continuam intr-un ritm si mai intens in urmatorii 4 ani!”

„A fost o campanie in care noi am continuat sa lucram la Primarie: am asfaltat, lucram la parcari si locuri de joaca! Asta vom face si de luni incolo daca brailenii ne vor acorda votul lor. In data de 27 septembrie, brailenii au de ales intre fapte si vorbe, atacuri… Faptele sunt la noi, vorbele si o campanie care s-a terminat prin atacuri exceleaza in zona contracandidatilor. In toata aceasta campanie am preferat sa vorbesc si sa ma refer intotdeauna la mine, la noi si sa nu vorbesc despre ceilalti. Am facut o singura exceptie, la ultima conferinta de presa, pentru ca am considerat ca atacurile nu au ce cauta intr-o campanie din 2020. Vreau sa le multumesc brailenilor pentru increderea pe care mi-au acordat-o in acesti 4 ani. Va asigur ca vrea sa continuam intr-un ritm si mai intens in urmatorii 4 ani.”

Francisk Iulian Chiriac: „Contracandidatul meu… cand era prefect, cand era candidat!”

„Noi ne-am axat pe ce avem de facut in Braila. Vrem sa continuam in acelasi ritm, ba chiar sa intensificam mai mult. A fost o campanie murdara! Contracandidatul meu (n.r. Catalin Boboc – candidatul PNL, fost prefect) s-a luptat cu pandemia, cu functiile politice… cand era prefect, cand era candidat, cand negocia functii. Eu nu am mintit niciodata si de fiecare data v-am spus adevarul!”

Comentarii