stiri Braila – debraila.ro

Tudose, despre infarctul suferit: „N-am vazut nici tunel, nu erau nici flori… Pur si simplu s-a stins lumina. Am trecut pe langa moarte, cumva”

Fostul premier Mihai Tudose (ProRomania) a povestit, intr-un interviu telefonic acordat jurnalistului Victor Ciutacu de la Romania TV, momentele prin care a trecut atunci cand a suferit un infarct, precizand ca „fumatul si cafeaua o sa devina un lux”.

In stilul caracteristic, deputatul brailean a precizat ca, dupa ce „pur si simplu s-a stins lumina”, si-a revenit „in sunete de salvare”.

„Era cat pe ce sa ma duc la cele mai tacute… Acum ma simt bine si sper ca saptamana viitoare sa fiu recuperat si bun de treaba in continuare. Am trecut pe langa moarte, cumva. Din ce mi-au spus medicii, sambata, duminica ma vor da afara din spital. N-am vazut nici tunel, nu erau nici flori, nici lumini, pur si simplu s-a stins lumina si mi-am revenit in sunete de salvare. (…) Practic, echipajul de pe salvare mi-a salvat viata, in prima faza, iar apoi medicii din sala de operatie au facut minuni. Interventia a fost rapida si n-au ramas sechele, ma puteam alege cu leziuni permanente, ireversibile. Daca se intampla cand eram prin tara, cand eram prin valea Jiului, nu mai vorbeam acum. Chiar am avut noroc. Fumatul si cafeaua o sa devina un lux, de Paste, Craciun sau Revelion. O sa trebuie sa am un program mai ordonat, cu mai multa odihna. A fost un moment la limita… Imi pare rau de sperietura prin care au trecut pe cei dragi”, a declarat Tudose.

Mihai Tudose a suferit, marti, un infarct masiv, in timp ce se afla intr-un restaurant din Bucuresti, fiind supus unei interventii de montare a doua stenturi la Institutul de Boli Cardiovasculare „C.C. Iliescu”.

Comentarii