stiri Braila – debraila.ro

Tudose, despre incendiul de la „Bals”: „Pana cand a fost descoperita cea de-a cincea victima, ea unde figura transferata?Voiculescu este tot el-cel-care-a-mai-fost-ministru-la-Sanatate. Mai usor cu „virginitatea” politico-administrativa”

Europarlamentarul social-democrat Mihai Tudose a enumerat principalele critici aduse modului in care a fost gestionata situatia generata de incendiul de la Institutul National de Boli Infectioase „Matei Bals”, precizand ca Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, ar trebui sa fie demis.

Fostul premier sustine ca Voiculescu declara in primele ore dupa incendiu ca au fost inregistrate 4 decese, iar ceilalti pacienti au fost transferati la alte spitale, insa, ulterior, procurorii au gasit un alt cadavru.

Tudose, pe Facebook:

„Coada care da din caine….

Sau cum sa “ascunzi” gunoiul tau sub presul altuia si sa-i faci si scandal ca nu pastreaza curatenia si-ti strica tie buna dispozitie.
Cazul Bals. Tragedia? Nu. Tragediile…

1. Incendiul. Subfinantarea, improvizatiile, frig, aeroterme… si, evident, 30-de-ani-de-PSD! Mai ales PSD. Poate cineva sa-i reaminteasca ministrului-minune ca el este tot el-cel-care-a-mai-fost-ministru-la-Sanatate? Asa ca mai usor cu “virginitatea” politico-administrativa…

2. Pe la ora 5:30 incendiul a fost stins. In jur de 10:30, procurorul de caz (jos palaria!) intra in toate spatiile afectate si mai descopera un pacient decedat.

Evident nimeni, dar nimeni, nu-si asuma imensa greseala. Cum s-a declarat incendiul stins fara sa intri in toate spatiile…

3. La ora 9 ministru’ Voiculescu da asigurari, de la locul tragediei, ca sunt 4 victime si ca toti ceilalti pacienti au fost transferati in alte locuri. Si ca familiile acestora pot sa ia legatura cu un centru de informare facut special pentru a afla unde le sunt rudele. Pana cand a fost descoperita cea de-a cincea victima, ea unde figura transferata?

Corul anti-PSD spune ca noi, mai ales noi, nu avem dreptul sa cerem demisia lui Voiculescu. Acest drept l-a avut doar el in 2015.
Asa sa fie. Pot fi de acord. Si eu zic ca nu trebuie sa-si dea demisia!!!

Trebuie demis!”

Comentarii