stiri Braila – debraila.ro

Tudose, despre Anisie: „Televizorul pe motorina, diesel! Sa o intrebe cineva unde-s tabletele care erau pe drum, care se suiau pe copii!”

Europarlamentarul Mihai Tudose (PSD) a comentat, marti seara, in cadrul unei emisiuni TV, declaratiile Monicai Anisie, ministrul Educatiei, referitoare la faptul ca elevii care nu au curent electric pot invata de la televizor. 

„Televizorul pe motorina, diesel! Sa o intrebe cineva unde-s tabletele? Care tablete? Milioanele alea care veneau, erau pe drum, ciocaneau la usa si se suiau pe copii. Intrebati in lumea reala cati profesori, incepand din Bucuresti si terminand cu un sat din Braila, au niste computere suficient de performante ca sa poata tine o lectie. In lumea reala e un haos total, iar in lumea lor e perfect! Daca nu ai curent acasa, dai drumul la televizor si te uiti. E simplu! Chiar suntem rautaciosi! PSD e de vina pentru faptul ca televizorul merge doar cu curent. Oamenii sunt pierduti, sunt fugiti de acasa! E dezastru ce au facut!”, a declarat fostul premier.

Tudose: „Pana la alegeri, totul va fi bine in Romania. Dupa alegeri, inchid tot!” | „Ei ies la TV si zic: „PSD!”. Dementilor, nu vreti sa guvernati?”

Comentarii