stiri Braila – debraila.ro

TRAGEDIE | Veronica, o educatoare de doar 21 de ani, A MURIT pe patul de spital | „Un înger zâmbitor!” | Era una dintre cele 4 fete rănite în accidentul de la McDonald’s

După două săptămâni de la producerea groaznicului accident din sensul giratoriu de la McDonald’s, una dintre cele patru fete rănite a murit pe patul de spital, la Brăila. Veronica împlinea 22 de ani peste mai puțin de trei luni și era educatoare la o grădiniță din municipiul Brăila.

Originară din comuna Victoria, Veronica se afla în mașină, în spatele șoferiței, alături de sora mai mică, in vârstă de doar 14 ani.

După accident, mezina a fost transferată la un spital din capitală – acum aflându-se acasă, însă tânăra de 21 de ani nu a putut fi stabilizată pentru transport, rămânând la Terapie Intenstiva, la Spitalul Județean de Urgență, în comă. Suferise un traumatism cranian extrem de sever.

„Era un înger zâmbitor, o fată care avea mereu zâmbetul pe buze. Vero era plină de viață, o fata frumoasă, cu un suflet frumos!”, ne-a mărturisit o prietenă.

Într-un spital din București se află o altă tânără rănită în accident, tot o educatoare de 21 de ani, însă din comuna Dudești. Familia acesteia a făcut recent un apel pentru donare de sânge.

Șoferița de 24 de ani este cercetată acum nu doar pentru vătămare corporală din culpă, ci și pentru ucidere din culpă.

ACCIDENTUL

Accidentul a avut loc, în noaptea de 4 spre 5 octombrie, în jurul orei 00:30, în sensul giratoriu de la McDonald’s. O șoferiță s-a oprit cu mașina în gardul unei case, lovind inclusiv țevile de gaze.

Este vorba despre o tânără de 24 de ani, din comuna Frecăței, care conducea un autoturism marca Hyundai cu numere roșii, dinspre Șoseaua Buzăului spre Bariera Călărașilor.

Șoferița a pierdut controlul volanului, a acroșat sensul giratoriu, iar autoturismul a fost proiectat în gardul unei case, care a fost distrus.

Fata de la volan a fost rănită. Totodată, la spital au ajuns și alte trei fete, pasagere în mașină, printre care și o minoră: o fată de 14 ani din comuna Victoria, o tânără de 21 de ani – tot din Victoria și una, în vârstă de 21 de ani, din Dudești.

VIDEO | ACCIDENT GRAV la McDonald’s: a acroșat sensul giratoriu și s-a oprit în gardul unei case | 4 TINERE au fost RĂNITE: șoferița și trei pasagere

Comentarii