stiri Braila – debraila.ro

TEROARE pentru o braileanca: fiica sa, SANTAJATA SEXUAL | Sub amenintare, eleva de clasa a VII-a a trimis unui tanar filmulete deocheate

O fetita de doar 12 ani din Braila a fost santajata de un individ pe care il cunoscuse pe o aplicatie de matrimoniale, ajungand sa-i trimita mai multe filmulete deocheate. Dupa ce a aflat ce se intampla, mama minorei a decis sa puna capat terorii, cerand ajutorul oamenilor legii. 

La mijlocul lunii trecute, mai exact pe 19 octombrie, braileanca a depus plangere penala, povestindu-le procurorilor DIICOT Galati faptul ca o persoana necunoscuta a contactat-o pe fiica sa prin intermediul aplicatiei „Lovely”, prezentandu-se ca fiind Mario din Bucuresti. Treptat, Mario i-a castigat increderea minorei, facand- sa ii trimita fotografii si filmulete indecente.

Urmand modelul colegelor de la scoala, eleva de clasa a VII-a si-a deschis un cont pe aplicatia „Lovely” – cu scopul de a socializa, unde, la inceputul lunii septembrie, l-a si cunoscut pe Mario. Dupa ce relatia de amicitie a avansat, discutiile dintre cei doi s-au mutat pe WhatsApp.

Individul i-a cerut la un moment dat fetei sa ii trimita mai multe poze si filmulete nud, primind un refuz categoric. Mario nu s-a lasat si a amenintat-o ca ii va publica numarul de telefon si conversatiile pe Facebook.

Speriata, eleva a respectat solicitarile bolnave ale individului, filmandu-se de trei ori in baie.

Amenintarile au continuat: fata i-a trimis inclusiv poze in timp ce se saruta cu o colega de clasa, dar si cu lenjeria intima, cele din urma fiind realizate in toaleta scolii.

Totusi, la sfarsitul lunii septembrie, minora a rupt legatura cu Mario.

In fata procurorilor, mama fetei a declarat ca, dupa ce i-a interzis fiicei sale accesul la telefonul mobil, pedepsind-o astfel pentru calificativele scolare slabe, incepand cu 13 octombrie 2018, pe telefon au inceput sa fie receptionate din partea individului. In ciuda faptului ca femeia l-a anuntat pe Mario ca va merge la Politie, barbatul nu s-a speriat, devenind agresiv.

„In perioada septembrie – octombrie 2018, le-ar fi amenintat pe victima minora si pe mama acesteia cu darea in vileag a comportamentului sexual al victimei, prin publicarea online a materialelor pornografice, in scopul de continua relatia cu victima”, se arata in comunicatul DIICOT Galati.

Anchetatorii au reusit sa dea de urma lui Mario, descoperind ca este vorba despre un tanar, in varsta de 18 ani, dintr-o comuna din judetul Giurgiu.

Giurgiuveanul a fost retinut si prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva. In ciuda solicitarii procurorilor antimafia, Tribunalul Galati a decis, saptamana trecuta, sa-l trimita in arest la domiciliu, hotarare mentinuta si de judecatorii care au solutionat contestatia.

Comentarii