stiri Braila – debraila.ro

Tabara lui Citu, un pas in spate, la Braila: Pricop s-a retras din cursa pentru sefia Organizatiei Municipale PNL, cu o zi inainte de alegeri

Cu doar o zi inainte de alegerile pentru fotoliul de presedinte al Organizatiei Municipale PNL Braila, unul dintre cei trei candidati inscrisi in cursa s-a retras. Este vorba despre consilierul judetean Cristian Pricop, care era sustinut de tabara pro-Citu din filiala.

Pricop nu a putut fi contactat pentru a-si exprima punctul de vedere cu privire la decizia pe care a luat-o.

Pentru conducerea organizatiei municipale se vor bate Catalin Canciu (actualul presedinte interimar si un sustinator al lui Ludovic Orban) si Marian Capatana (consilier judetean).

Ramane de vazut daca tabara pro-Citu va avea candidat la presedintia Organizatiei Judetene PNL, tinand cont ca, pana la acest moment, Catalin Boboc, candidatul cel mai probabil, a evitat sa isi anunte intentia de a fi o alternativa la Alexandru Popa, deputat si liderul taberei pro-Orban.

Alegeri in PNL Braila | Canciu, candidat la sefia O. Municipale: „Fara maini intinse la PSD! Nu asa se face Opozitie” | Despre contracandidatul Pricop: „A fost intr-un joc dirijat de PSD!”

Alegeri in PNL Braila | Capatana, candidat la sefia O. Municipale: „Suntem una dintre cele mai slabe filiale, dar scandalul e mare!” | Despre Canciu: „Sa nu uite ca au incercat sa ma izoleze in partid”

Comentarii