stiri Braila – debraila.ro

Spitalul Judetean, APEL catre braileni: DONEAZA PRODUSE! Spitalul are nevoie de pijamale, camasi de noapte, sapun lichid, role hartie, solutii curatat geamuri, hartie xerox, cizme de cauciuc si manusi menaj

Spitalul Judetean de Urgenta face un apel catre brailenii care pot dona anumite produse necesare in lupta impotriva noului coronavirus. Unitatea spitaliceasca sustine ca „are bani, dar este greu sa gaseasca acum produse medicale omologate, iar prin donatia produselor se elimina orice suspiciune ca spitalul ar cumpara produse mai scumpe”.

„Consiliul Judetean a alocat 2,5 milioane lei pentru achizitionarea unui echipament medical REAL TIME PCR si testelor pentru detectarea COVID-19. Mai multe persoane au propus crearea unui cont al spitalului in care sa depuna on-line sume de bani. Pana la transmiterea contului, va rog sa aveti in vedere urmatoarele aspecte: daca este posibil, ajutorul ar trebui sa fie in produse! (…) Procedura de achizitie publica este greoaie, iar legislatia nu a fost modificata”, se precizeaza intr-un comunicat de presa remis de spital.

Pentru inceput, Spitalul Judetean a transmis urmatoarea lista de materiale :

– halat impermeabil unica folosinta
– combinezon impermeabil unica folosinta
– manusi examinare lungi
– manusi examinare scurte
– masca chirurgicala
– masca FFP2
– dispense automat botosi
– rezerva botosi dispenser
– pijamale unica folosinta
– pijama pacienti – marimile M, L si XL
– camasi de noapte pacienti – marimile M, L si XL
– lenjerie de pat unica folosinta
– lenjerie de pat
– sapun lichid pentru pacienti
– role hartie si servetele
– solutii curatat geamuri sau pavimente
– pahare, farfurii, tacamuri – toate de unica folosinta
– hartie xerox – format A4
– cizme de cauciuc – marimile 38 – 46
– manusi menaj – marimile M si L

Orice produs donat trebuie sa aiba bon fiscal / factura si sa fie mentionat numele sponsorului intrucat va fi intocmit un contract de sponsorizare.

LIVRAREA – se va face la Colegiul C. D. Nenitescu (Liceul de Chimie), pe Soseaua Buzaului. Produsele vor fi preluate de o persoana desemnata de Spitalul Judetean de Urgenta.

Donatorul sa aiba BONUL FISCAL sau FACTURA pen tru produse. Daca donatorul nu va avea bon fiscal sau factura,in contractul de sponsorizare se va trece 0 (zero) la valoare.

PRELUAREA PRODUSELOR
LUNI – VINERI, in intervalul orar 09.00 – 16.00 si SAMBATA, in intervalul orar 09.00 – 12.00, incepand cu data de 27.03.2020;
Persoane de contact:
Alina Tatu – 0752902178
Simona Perianu – 0744506326

Comentarii