stiri Braila – debraila.ro

Simona Drăghincescu se autopropune manager la Spitalul Județean: „Știți că sunt cea mai potrivită!”

Simona Drăghincescu (foto), fost consilier local municipal și consilier județean între anii 2012 și 2020, dar și subprefect cu atribuții de prefect până la sfârșitul anului 2020, se autopropune pentru fotoliul de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență.

Drăghincescu, care s-a retras din viața politică de aproape doi ani de zile, a anunțat, pe rețelele de socializare, că își dorește să conducă cea mai mare unitate spitalicească din județ, în contextul în care Francisk Iulian Chiriac, președintele Consiliului Județean, declarase că așteaptă și din partea brăilenilor „sugestii cu privire la persoană care ar trebui să conducă spitalul până la organizarea concursului”.

Fostul ales local a mai subliniat faptul că va transmite intenția și în mod oficial, în scris, conducerii Consiliului Județean.

„Înteleg că doriți sugestii din partea brăilenilor privind nominalizarea unui manager la Spitalul Județean. Vă fac eu una, că așa m-am obișnuit, să mă propun singură: Simona Draghincescu. Știți că sunt cea mai potrivită și vă asigur că toată priceperea, profesionalismul, corectitudinea, onestitatea și dragostea pentru oameni și adevăr vor fi cele care vor caracteriza actul managerial”, a precizat Simona Drăghincescu.

Comentarii