stiri Braila – debraila.ro

Simionescu, intrebat daca vrea fotoliul de manager al Spitalului Judetean: „Nu!” | Rotaru, seful PSD: „In politica nu trebuie sa spui niciodata nu”

Fostul primar Aurel Simionescu, presedinte executiv al Organizatiei Judetene PSD, a exprimat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, mai multe opinii legate de Spitalul Judetean, in special despre dorinta actualei echipe manageriale de a infiinta trei noi posturi de directori, insa a raspuns negativ atunci cand a fost intrebat daca isi doreste fotoliul de manager al unitatii spitalicesti. Totusi, senatorul Ion Rotaru, liderul organizatiei, a tinut sa precizeze ca „in politica, ca si in viata, nu trebuie sa spui niciodata nu”.

„Nu isi are logica toata povestea asta (n.r. infiintarea a trei noi posturi de directori). Candva, acum nu stiu cati ani, exista un director cu reforma la Spitalul Judetean. Comentariul poate fi facut de o noua echipa, care isi asuma un anumit proiect managerial, cu niste criterii, cu niste performante, indicatori. Atunci, poate noua echipa va simti nevoia unei noi structuri. Noi am avut o discutie despre necesitatea ca unitatile, corpurile spitalului, sa aiba o conducere institutionala administrativa. Aici cred ca ar fi nevoie. Poate fi doar un demers facut de noua echipa manageriala”, a spus fostul edil.

La insistentele jurnalistilor, Simionescu a negat categoric ca vrea sa conduca Spitalul Judetean: „E nu!”.

Comentarii