stiri Braila – debraila.ro

Simionescu, directorul de campanie al PSD: ”N-am invatat ca de ani de zile injuram PSD la Braila si de ani de zile PSD castiga. Liberalii nu au reusit sa fie o echipa”

Fostul primar al municipiului, Aurel Simionescu, cel care a fost directorul campaniei electorale a Organizatiei Judetene PSD la alegerile parlamentare, apreciaza ca una dintre cauzele care au dus la scorul slab obtinut de PNL la parlamentare, la nivel local, este in stransa legatura cu modul in care liberalii au gandit strategia de campanie, axandu-se cel mai mult pe atacuri la adresa adversarilor. Fostul edil i-a ironizat pe PNL-isti: ”Probabil ar trebui ca strategul de la Bacau sa le spuna altceva liberalilor sau sa renunte la el”.

”Toate se aduna, imaginea de le centru si imaginea de la locale. Infrangerea PNL de la alegerile locale, in mod deosebit in municipiu, a continuat sa se reflecte in ce s-a intamplat la parlamentare. E treaba lor sa-si analizeze toate aceste probleme. N-am invatat ca de ani de zile injuram PSD la Braila si de ani de zile PSD a castigat. De la caracatita rosie ne-am dus la Kremlin si la alte chestiuni, lucruri care nu ii intereseaza pe oameni. Au fost suparari ale noastre, dorinta de rabufnire a unor colegi (n.r. la atacurile PNL), dar am zis nu, noi ne ocupam de treburile noastre. Daca gresesti o data e omeneste, daca gresesti a doua oara nu ai invatat din prima, daca gresesti a n oara…, a spus Simionescu.

Un altul dintre punctele slabe ale liberalilor ar fi si faptul ca nu au lucrat in echipa, sustine social-democratul: ”Noi am lucrat intotdeauna in echipa, ei nu au reusit sa fie o echipa. In momentul in care cineva se duce sa spuna votati-ma pe mine la Senat si altcineva spune votati-ma pe mine la Camera Deputatilor, lasati Senatul, semnalele care se transmit nu sunt cele care trebuie sa fie. Liberalii au votat la un moment dat o lista, a fost o exprimare a dumnealor, si la final lucrurile au fost cu totul altele a generat o stare de nemultumire.”

Comentarii