stiri Braila – debraila.ro

Simionescu, consilierul primarului: „Cei de la maxi-taxi au inceput sa renunte la niste trasee”

Fostul edil Aurel Simionescu, in prezent consilier al primarului Marian Dragomir, a declarat ca operatorii maxi-taxi „au inceput sa renunte niste trasee”, precizand ca Braicar se pregateste sa acopere respectivele rute.

„Cei de la maxi-taxi au inceput sa renunte la niste trasee, pe care trebuie sa le acoperim cu Braicar. Am avut discutia aceasta impreuna cu domnul primar Dragomir, cu doamna viceprimar, cu domnul Sandulescu (n..r. directorul Braicar), pentru ca a fost o discutie cu toti conducatorii serviciilor si ai societatilor comerciale pe care le avem in subordine. Domnul Sandulescu se pregateste pe subiectul acesta, inclusiv pe alocarea pe cresterea capitalului social, ca sa cumpere alte autobuze de mica si media capacitate”, a spus Simionescu.

Consilierul primarului a mai adaugat faptul ca vehiculele care nu indeplinesc conditiile prevazute in contractele incheiate cu municipalitatea nu vor mai putea fi puse in circulatie: „Cei care, cu toate derogarile pe care le-am mai dat noi, nu indeplinesc conditiile, nu vor mai putea merge”.

Sursa foto: Adevarul

Comentarii