stiri Braila – debraila.ro

Simionescu, atac la PNL: „Statia de pompare din Radu-Negru, realizata in guvernarea locala liberala”

Dupa ce candidatul PNL la Primarie, senatorul Catalin Boboc, a vorbit despre „firmele de casa ale PSD” si despre PSD-istii de la CUP „Dunarea”, din cauza carora ar fi avut loc inundatiile din Radu-Negru, primarul Simionescu a spus ca statia de pompare din zona, care a pornit tarziu in cazul ploii torentiale de la inceputul acestei saptamani, a fost construita in mandatul primarului liberal Constantin Sever Cibu.

„Eu vreau sa va spun ca am vazut ca unii folosesc aceasta situatie mai proasta, care se mai intampla, pe formatul politic in care ne aflam. Statia Braila-Sud si toata partea aceea de cartier a fost realizata pe proiectul ISPA in timpul guvernarii locale liberale, 2005, 2006, 2007, de niste firme de casa ale PSD, ca vad ca asta este discutia pe care o avem. Au fost facute de celebra firma „Athena”, urmarite cu mare atentie de cei care erau atunci la conducerea orasului. Fac unii afirmatii ca sa dea bine”, a declarat Simionescu.

Luni, 16 mai, dupa o ploaie torentiala, mai multe strazi si curti din cartierul Radu-Negru au fost inundate, apa ajungand chiar si in case.

Comentarii