stiri Braila – debraila.ro

Si parlamentarii PNL resping ideea unui spital COVID-19 la Braila | Varga: „Este de neconceput! Vom respinge ferm orice incercare de a transforma Braila intr-un judet supus Galatiului. Exclus!”

Propunerea Directiei de Sanatate Publica Galati ca Spitalul Judetean de Urgenta Braila sa devina spital doar pentru brailenii si galatenii suspecti sau infectati cu COVID-19 este respinsa categoric si de parlamentarii PNL, dupa ce a fost criticata in termeni duri de primarul Marian Dragomir si europarlamentarul Mihai Tudose (PSD). Deputatul liberal Vasile Varga catalogheaza propunerea ca fiind „abramburistica”.

„Inadmisibil! Asa ceva nu se va intampla, asa ceva este inadmisibil si resping categoric orice incercare de politizare a unui subiect atat de grav pentru intreaga lume, cum este COVID-19!!! Ceea ce propune Galatiul este de neconceput, in primul rand din cauza infrastructurii care nu stiu din ce analiza li se pare lor ca ar fi atat de generoasa la Braila, iar in al doilea rand pentru ca este ilogic sa facem schimb de pacienti de la unii la altii. Atat eu, cat si colega mea deputat din Comisia de Sanatate, doamna Ionita, vom respinge ferm orice incercare de a trasforma Braila intr-un judet supus Galatiului. Exclus!”, a precizat Varga pe o retea de socializare.

Parlamentarul a mai adaugat faptul ca „directiile de sanatate sa-si faca datoria, sa colaboreze, sa vegheze ca si pana acum cu responsabilitate situatia COVID-19 si nimeni sa nu mai vina cu propuneri abramburistice pentru ca nu este cazul”.

Propunere: Spitalul Judetean sa trateze doar COVID-19! | DSP Galati vrea ca galatenii suspecti sau confirmati cu COVID 19 sa fie tratati la Braila. La Galati sa ajunga brailenii si galatenii fara COVID-19 | REACTIA prefectului Boboc

Comentarii