stiri Braila – debraila.ro

Senatorul Rotaru: „Primarul Dragomir apasa pe pedala acolo unde sunt lucruri sensibile. Are sustinerea totala a partidului”

Liderul PSD Braila, senatorul Ion Rotaru, a afirmat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca primarul Marian Dragomir are sustinerea „totala” a partidului pentru „a apasa pedala pe lucrurile sensibile din Primarie”.

Declaratia vine in contextul ofensivei lansate impotriva operatorilor maxi-taxi care nu respecta contractele incheiate cu Municipalitatea, dar si a neregulilor pe care edilul banuieste ca exista in activitatea Serviciului de Transport Local din cadrul Primariei.

„Nici nu se pune problema intr-un fel ca nu exista sprijinul politic pentru persoana si activitatea primarului Marian Dragomir. Are sustinerea noastra totala, a tuturor membrilor de partid, pentru ca proiectul pe care l-a avut a demonstrat ca si cetatenii au incredere in oferta pe care a avut-o. Activitatea sa de pana acum confirma ca e ancorat in realitate si ca apasa pe pedala acolo unde sunt lucruri sensibile care pot fi rezolvate operativ”, a spus Rotaru.

Parlamentarul a mai subliniat faptul ca este „convins” ca daca cineva din Primarie nu isi face treaba asa cum cere fisa postului, primarul „va lua masurile necesare”.

Comentarii