stiri Braila – debraila.ro

Seful PSD Braila, la mitingul organizat de Nica la Galati | Si Carmelia Dragomir, candidatul brailean, pe scena | PSD-istii au strigat: „Dragnea, presedinte!”

PSD a organizat, sambata, un miting de amploare la Galati, in fieful lui Dan Nica, la care au participat Liviu Dragnea si premierul Viorica Dancila. Nica, personajul politic despre care presa a vorbit ca fiind cel mai influent opozant al construirii podului peste Dunare, protejand astfel interesele financiare din jurul traversarii fluviului cu bacul, se afla pe locul 5 pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare. 

Pe scena de la Galati, unde Dragnea a lansat o serie de atacuri dure la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a liderilor europeni care au fost prezenti la summitul de la Sibiu, s-au aflat si senatorul Ion Rotaru, presedintele PSD Braila, dar si Carmelia Dragomir Balanica, candidatul social-democratilor braileni pentru europarlamentare (locul 17).

Liviu Dragnea a explicat si motivul pentru  care liderii europeni sunt „suparati”, aratand ca „comunele noastre vor fi mai frumoase decat cele din vestul Europei”.

„De ce mai sunt suparati? Pentru ca salariile marite in Romania ii fac pe romanii care lucreaza in afara sa nu mai accepte salarii de mizerie si incep sa vina acasa. Sunt suparati pentru ca forta de munca harnica si calificata incepe sa plece de la ei. Sunt suparati poate pentru ca renovam si construim scoli, modernizam educatia si romanii au sansa sa fie mai educati si o sa intre in competitie cu ai lor. Sunt suparati ca vor fi mai frumoase comunele noastre decat cele din vestul Europei”, a declarat sursa citata.

Participantii la mitingul de la Galati au scandat de mai multe ori „Dragnea, presedinte!”.

Comentarii