stiri Braila – debraila.ro

Seful judetului, ANUNT dupa dezvaluirile DEBRAILA despre Muzeul Brailei: “Am solicitat verificarea tuturor contractelor”

Social-democratul Francisk Iulian Chiriac, presedintele Consiliului Judetean, a anuntat, pe o retea de socializare, ca a cerut “verificarea tuturor contractelor de servicii achizitionate de Muzeul Brailei “Carol I”, din 2016 si pana in prezent”.

Precizarea vine dupa ce DEBRAILA.ro a dezvaluit faptul ca muzeul a semnat cu o firma specializata in tiparirea de pliante si brosuri un contract de prestari servicii de curatenie in valoare de peste 600.000 de lei, pentru o perioada de 8 luni. In contract se mentioneaza faptul ca institutia pune la dispozitia societatii comerciale toate materialele necesare, de la detergenti, la mop si galeti.

“In urma celor relatate astazi intr-un articol de presa, Consiliul Judetean Braila a declansat o misiune de audit ad-hoc la sediul Muzeului Brailei „Carol I”. La momentul finalizarii anchetei vom face public rezultatele”, a declarat Chiriac.

Comentarii