stiri Braila – debraila.ro

Șeful CJ: „PNL Brăila se foloșeste de moartea domnului Grozavu în mod pur electoral. Joacă politic moartea unui om, suferința unei familii”

„PNL se foloșeste de moartea domnului Grozavu în mod politicianist și pur electoral”, afirmă Francisk Iulian Chiriac, președintele Consiliului Județean, cu trimitere la recentele declarații ale mai multor liberali legate de tragedia petrecută la Spitalul Clinic Județean de Urgență.

Chiriac (foto), care este și președintele PSD Brăila, susține că „nemulțumirea brăilenilor este întemeiată”, însă consideră că PNL Brăila „joacă politic moartea unui om”.

„În mod categoric, nemulțumirea brăilenilor este întemeiată și trebuie ca lucrurile să se schimbe. Totuși, nu pot să nu vad cum, după această tragedie, PNL se foloșeste de moartea domnului Grozavu în mod politicianist și pur electoral. Da, PNL Brăila joacă politic moartea unui om, suferința unei familii, oricât de tulburator sună. De condoleanțe au uitat în graba de a-și ataca adversarii politici. PNL Brăila a transmis nu mai puțin de trei comunicate de presă, semnate de trei politicieni diferiți, Popa, Bucălău și Dobrescu, în care folosesc atacul politic și ironia pentru a obține puncte electorale”, a precizat Francisk Iulian Chiriac.

Sursa citată a făcut aceste mențiuni într-un text publicat, miercuri, pe o rețea de socializare, prin care anunța că a primit demisia managerului unității spitalicești, medicul Delia Râșnoveanu.

Comentarii