stiri Braila – debraila.ro

SCHIMBARE la Spitalul Judetean: un nou DIRECTOR MEDICAL! | Managerul PSD a numit un medic care a sustinut public PNL

Schimbare importanta in conducerea Spitalului Judetean de Urgenta: medicul oftalmolog Alina Neacsu (foto), directorul medical al unitatii spitalicesti, a fost inlocuita din functie cu Dragos Voicu (foto), medic chirurg.

Decizia, care intra in vigoare incepand cu data de 2 noiembrie, apartine managerului Delia Rasnoveanu.

„S-a incheiat mandatul si am pus pe altcineva, nu l-am mai prelungit. Am considerat ca nu am facut o echipa prea buna cu doamna Neacsu! Domnul doctor Voicu stie ce inseamna sa fii director medical, tinand cont de faptul ca a ocupat aceasta functie de fiecare data cand doamna Neacsu se afla in concediu. Sa vedem cum vor merge lucrurile in spital si cu o alta persoana”, ne-a declarat Rasnoveanu.

Dragos Voicu este seful Sectiei Chirurgie si conferentiar universitar la Facultatea de Medicina si Farmacie din cadrul Universitatii „Dunarea de Jos”.

In urma cu patru ani, chirurgul s-a implicat public in campania electorala pentru alegerile parlamentare, sustinand Partidul National Liberal.

„Cred ca este foarte important proiectul PNL care sustine garantarea accesului la medicamente compensate si gratuite. Toate acestea merg mana in mana cu programele de preventie, care prevad analize gratuite pentru toata lumea. Dar ca toate aceste sa le putem pune in practica, trebuie sa votam candidatii PNL”, afirma noul director medical al SJU intr-un clip electoral.

Deliei Rasnoveanu, care este membru PSD, ii expira mandatul la inceputul lunii decembrie 2020.

Comentarii