stiri Braila – debraila.ro

S-A VOTAT | Elevii braileni au reducere de 50% la abonamentele Braicar pe toata durata anului calendaristic

Dupa ce Prefectura nu a dat aviz de legalitate hotararii Consiliului Local Municipal prin care elevii beneficiau de abonamente gratuite pe mijloacele de transport public in comun, primarul Marian Dragomir a initiat un nou proiect de hotarare, care vizeaza acordarea unei gratuitati de 50% pe tot parcursul anului calendaristic.

Consilierii municipali au votat, vineri, in unanimitate, proiectul, liberalul Sorin Ionita solicitandu-i public edilului sa depuna toate diligentele la nivel guvernamental pentru a reveni la formula initiala, respectiv abonamente subventionate 100%.

”Stiti foarte bine ca Prefectura a avut o opinie total diferita, in concluzie acordam abonamente subventionate 50% pe tot anul calendaristic, fata de anul scolar, cum era si pana acum. Nu exista nicio discriminare intre elevii de scoala generala, liceu sau scoala profesionala. S-a depus un proiect in Parlament prin care administratia locala poate acorda o subventie la fel ca la studenti”, a spus primarul Dragomir in sedinta Consiliului Local Municipal.

Comentarii