stiri Braila – debraila.ro

Rotaru, seful PSD Braila, o descrie pe Dancila: „Un om serios, are calitati de lider. Va face o figura foarte buna” | Despre gafele premierului: „Erori, scapari…”

Senatorul Ion Rotaru, presedintele Organizatiei Judetene PSD, o descrie pe Viorica Dancila, candidatul social-democratilor la alegerile prezidentiale, ca fiind „un om de partid, un om serios”, adaugand faptul ca „a condus bine Guvernul, intr-o situatie destul de delicata”.

Totodata, parlamentarul s-a aratat increzator in performanta electorala a premierului Dancila, despre care spune ca „va obtine un rezultat bun” in cursa pentru Palatul Cotroceni.

„Viorica Dancila, cu tot ceea ce i se pune astazi in spate, este un om care a muncit mult pe pozitia de prim-ministru, sa puna in practica un program de guvernare, cu o serie intreaga de masuri bune si foarte bune pentru tara, si avem nenumarate exemple din aceasta perspectiva. Ca se fac anumite speculatii… eu am incredere in Viorica Dancila si cred ca va face o figura foarte buna si vom obtine un scor foarte bun la alegerile prezidentiale. A avut rezultate bune, a condus bine Guvernul, intr-o situatie destul de delicata, o face in continuare destul de bine si, repet, va obtine un rezultat bun. Dancila are calitati de lider, pe care le-a demonstrat in aceasta perioada si eu sunt convins ca va scoate un scor foarte bun”, a declarat sursa citata.

Cat despre gafele si greselile de exprimare ale Vioricai Dancila, care au starnit critici intense, Rotaru da vina pe emotii sau oboseala.

„Eu n-am parametrii de a masura inteligenta. Eu cred ca se exploateaza foarte multe niste aspecte, erori, niste scapari, care sunt inerente cand ai discurs public, cand esti in fata oamenilor, cand ai o gramada de preocupari in spate. Poate ai emotii, poate esti obosit… iti mai scapa anumite lucruri, sa fim realisti. A face din 2, 3, 5 episoade de genul asta, sau cate or fi fost, o caracterizare globala a unei persoane, mi se pare ca e exagerat si nerealist”, a concluzionat seful PSD Braila.

Comentarii