stiri Braila – debraila.ro

Rotaru (PSD): „E regretabil ce se intampla la Chiscani. E de neinteles! Statiunea Lacu-Sarat nu e un obiectiv politic, ci unul administrativ”

Senatorul Ion Rotaru, presedintele Organizatiei Judetene PSD, a declarat pentru DEBRAILA, dupa ce Consiliul Local Chiscani a respins, pentru a doua oara, asocierea pentru dezvoltarea statiunii Lacu-Sarat, ca situatia este „de neinteles” si ca administratia chiscaneana „nu va avea capacitatea de a dezvolta statiunea”.

„E regretabil ce se intampla la Chsicani. Noi, in interiorul PSD, am lamurit lucrurile si votul a fost pentru. Din pacate, nu se intelege din partea celorlalte partide necesitarea realizarii aoscierii, in spiritul in care ne dorim sa construim la statiune. E de neinteteles cat timp au votat pentru asociere la CLM si CJ. Se incearca obstructionarea ideii. CL Chiscani nu va avea capacitatea de a pune in practica un proiect care sa dezvolte statiune si probabil vom ramane in aceeasi situatie. Am avut discutii politice si mi s-a spus ca exista dorinta de a aproba asocierea. Daca asa au fost gestionate lucrurile…”, a spus Rotaru.

Liderul social-democratilor braileni a mai precizat ca PSD va analiza daca exista posibilitatea reluarii votului pentru a treia oara: „Sunt foarte mahnit si revoltat de ce se intampla la Chiscani. Nu e un obiectiv politic, ci unul administrativ, pe care oamenii il doresc, sa schimbam fata statiunii.”

Chiscaniul A RESPINS pentru a doua oara asocierea pentru dezvoltarea statiunii Lacu-Sarat | Viitorul statiunii depinde acum DOAR de Chiscani

Comentarii