stiri Braila – debraila.ro

Rotaru (PSD): „Draghincescu mi-a zis ca protocolul PND-PSD ramane valabil. Ramanem in continuare in formula stabilita dupa alegerile locale”

Presedintele Organizatiei Judetene PSD, senatorul Ion Rotaru, a declarat, vineri, ca a discutat cu Simona Draghincescu, consilier judetean si presedintele filialei PND, despre protocolul incheiat dupa alegerile locale intre cele doua formatiuni politice, anuntand ca alesii locali PND vor sprijini in continuare majoritatile PSD din Consiliul Local Municipal si Consiliul Judetean.

„Am avut o discutie cu doamna Draghincescu si protocolul nostru ramane valabil, mergand pe ideea ca dumnealor au iesit in campanie cu niste proiecte, pe care noi ne-am angajat ca le vom sprijini. Mai mult decat atat, am discutat acest aspect, care tine de interesul comunitatilor locale, si a achesat la ideea ca ramane in continuare in formula pe care am stabilit-o dupa alegerile locale. Acel protocol a fost incheiat cu stiinta si aprobarea conducerii centrale a PND, pe cale de consecinta lucrurile raman in matricea care a fost stabilita initial si continuam pe aceasta directie”, a afirmat social-democratul.

Recent, la nivel central, PND a semnat un protocol de colaborare cu PNL pentru alegerile parlamentare, in urma caruia presedintele partidului, deputatul Daniel Fenechiu, a primit un loc eligibil pe lista PNL Bacau.

Comentarii