stiri Braila – debraila.ro

Rotaru, noul sef al PSD Braila, intrebat daca sustine criticile primarului Dragomir legate de legile Justitiei: „Filiala va sustine punctul de vedere al Guvernului!”

Proaspatul presedinte al Organizatiei Judetene PSD, senatorul Ion Rotaru, a declarat, duminica, dupa ce primarul Marian Dragomir a cerut public conducerii centrale a partidului sa „termine” cu legile Justitiei, ca filiala „va sustine punctul de vedere pe care il are Guvernul si, in final, Parlamentul”

„Eu cred ca aceasta problema (n.r. legile Justitiei), care s-a transformat intr-o adevarata marota, trebuie cumva transata si rezolvata. Lucrurile s-au rostogolit atat de mult din perspectiva mediatica, incat oamenii sunt intr-o zona de asteptare pe care nu o mai inteleg, ca si rezultat… ce trebuie sa vina. Cred ca lucrurile trebuie clarificate si pe legile Justitiei. Organzatia Judeteana, evident, ca va sustine punctul de vedere pe care il are Guvernul si, in final, Parlamentul, daca se va ajunge la Parlament, in formula legilor”, a mentionat Rotaru.

Si ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a comentat indemnul primarului Dragomir, aratand ca „PSD este un partid viu, in care se dezbat multe lucruri, in care fiecare are dreptul la opinie”. Totusi, Plumb a subliniat faptul ca legile Justitiei raman o prioritate pentru PSD.

„Este important insa ca urmarim pas cu pas toate masurile pe care noi le-am propus romanilor prin programul de guvernare si pentru care am primit increderea a milioane de romani. Sigur ca una dintre masuri se refera si la Justitie. Avem nevoie de un stat de drept, unde nu exista abuzuri. Fiecare parere conteaza, dar fiecare masura din programul de guvernare este importanta pentru dezvoltarea acestei tari”, a comentat ministrul care se pare ca va deschide lista PSD pentru alegerile europarlamentare.

Totodata, Codrin Stefanescu, secretarul-general al PSD, a afirmat ca „e nevoie de legile Justitiei”, vorbindu-le social-democratilor braileni despre „primari, viceprimari, consilieri judeteni, consilieri municipali hartuiti cu catusele de ani de zile, in toata tara, pentru tot felul de mizerii si aberatii”.

Comentarii