stiri Braila – debraila.ro

Romii braileni, indemnati sa-l sustina pe Boboc (PNL): „Nu uitati la cei care vam adus pachetele. A fost singurul om care nea ajutat” | Lider al romilor: „Asa ca nu uitatii cine va fost alaturi!”

Un mesaj de sustinere pentru Catalin Boboc, candidatul PNL pentru fotoliul de presedinte al Consiliului Judetean, a fost distribuit intens pe retelele de socializare de catre mai multi liberali, printre care si Cristian Pricop, seful Sectiei Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Judetean de Urgenta.

Este vorba despre indemnul lui Dumitru Marcel, o persoana care promoveaza intens, tot pe retelele de socializare, actiunile desfasurate de Sucursala Braila a Asociatiei Partida Romilor „Pro Europa”. Barbatul se descrie, in mesajul amintit, ca fiind o persoana careia „unii dintre romii din Braila ii stiu cuvantul”.

„Nu uitati la cei care vam adus pachetele in timpul Pandemiei si am batut la usa dumneavoastră. Am fost ajutati doar de acest om care se numeste Catalin Boboc. Unii dintre voi ma refer la Rromii din braila imi stiti cuvantul. In mijlocul Pandemiei a fost singurul om care nea ajutat cu 470 de familii nevoiase. Asa ca nu uitatii cine va fost alaturi. Va multumesc.”, este indemnul lansat de Dumitru Marcel.

Catalin Boboc si alti candidati de pe lista PNL pentru Consiliul Judetean, cum ar fi Marian Capatina sau Daniela Pascale, au apreciat mesajul care a adunat putin peste 20 de „like-uri” si 37 de distribuiri. 

Comentarii