stiri Braila – debraila.ro

Reactia PSD, dupa ce Boboc (PNL) a laudat un primar PSD: „Sa se hotarasca daca ii miroase urat PSD sau nu! Ba acuza PSD de toate relele din lume, ba se declara dispus sa faca echipa buna cu unii PSD-isti” | „Cat de disperat sa fii, ca sa ajungi sa-ti faci pliante electorale in care apari alaturi de adversari politici?”

PSD a reactionat in urma publicarii de catre DEBRAILA.ro a unui pliant electoral in care Catalin Boboc, candidatul PNL pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean, isi manifesta sustinerea si aprecierea fata de social-democratul Dumitru Rotaru, primarul comunei Bordei Verde.

Prin intermediul unui comunicat de presa, senatorul Ion Rotaru, presedintele organizatiei judetene si fratele primarului de care si-a „lipit” imaginea candidatul PNL,  afirma faptul ca „in PSD nu este nimeni interesat sa-si asocieze imaginea nici cu omul Catalin Boboc si nici cu politicianul Catalin Boboc”.

„Candidatii PSD la alegerile locale sunt sustinuti de propriul partid si de electoratul care ii cunoaste si ii apreciaza, nu au nevoie de sustinerea altor partide si cu atât mai putin, de sustinerea liberalilor, care isi concentreaza campania electorala pe a arunca cu noroi in adversarii politici.

Am luat cunostinta din presa de existenta unui pliant de campanie in care Catalin Boboc, candidatul PNL Braila la functia de presedinte al Consiliului Judetean, declara ca „va face echipa buna” cu candidatul PSD la functia de primar al comunei Bordei Verde, Dumitru Rotaru, pentru ca pentru Boboc „nu conteaza apartenenta politica”.

Candidatul PNL ar face bine sa se hotarasca daca ii miroase urat PSD sau nu, fiindca dupa cum se pare, ba acuza PSD de toate relele din lume, ba se declara dispus sa faca echipa buna cu unii PSD-isti (care brusc, nu mai sunt atat de rai pe cât i se parea initial).

Catalin Boboc nu este capabil deocamdata sa faca „echipa buna” cu colegii lui din PNL, la modul general si cu primarii din propriul partid, in special, asa incât inainte sa-si arate disponibilitatea de a face echipa cu primarii PSD, ar face bine sa se uite in curtea proprie si sa vada ce mai are de rezolvat acolo.

Cat de disperat sa fii, ca sa ajungi sa-ti faci pliante electorale in care apari alaturi de adversari politici si promiti ca vei colabora cu ei, doar-doar vei mai obtine niste voturi?!

Intelegem ca in conditiile in care in „echipa” PNL e un scandal continuu chiar si in campania electorala, in care taberele din organizatia PNL Braila se ataca si se saboteaza continuu, Boboc simte nevoia sa caute coechipieri in afara propriului partid, insa il informam ca in PSD nu este nimeni interesat sa-si asocieze imaginea nici cu omul Catalin Boboc si nici cu politicianul Catalin Boboc.

Intelegem, de asemenea, ca Boboc este interesat sa-si asocieze imaginea cu candidatul care are cele mai multe sanse sa castige Primaria Bordei Verde, Dumitru Rotaru (PSD), dar atat candidatul nostru, cat si noi, ca partid, preferam sa ne lipsim de acest gen de asocieri.

Dumitru Rotaru nu si-a dat acordul ca imaginea lui sa apara intr-un material electoral al PNL si folosirea unor astfel de metode de catre candidatul PNL pentru a mai „rupe” niste voturi este sub nivelul bunului simt.

PSD Braila si candidatii sai nu sunt interesati de niciun gen de asociere a numelui sau imaginii lor cu Catalin Boboc si condamnam astfel de manevre murdare prin care o aripa a PNL Braila (mai bine zis, o aripioara, cea care il sustine pe Catalin Boboc) intelege sa-si faca mai nou campanie, incercând sa induca o oarecare confuzie in randul electoratului.

Daca vrea sa faca echipa cu cineva, Catalin Boboc sa inceapa prin a incerca sa faca echipa cu cei din partidul sau. Daca se va concetra pe acest lucru, va fi atat de ocupat, incât n-o sa-i mai ramana timp pentru a „curta” candidatii altora.

In ceea ce-i priveste pe primarii PSD, ei vor face echipa, ca si pana acum, cu actualul si viitorul presedinte al Consiliului Judetean, colegul lor, Iulian Chiriac, care a dovedit deja ca este un om de echipa.

Cautati-va coechipieri in propriul partid, si daca nu-i gasiti, intrebati-va de ce!” – comunicat de presa PSD Braila

Boboc, candidatul PNL pentru sefia CJ, il LAUDA in pliante pe un primar PSD, fratele senatorului Rotaru – presedintele PSD Braila: „Voi face cu domnul Rotaru cea mai buna echipa!”

Comentarii