stiri Braila – debraila.ro

PSD Braila urmeaza sa decida daca va organiza un miting impotriva „statului paralel”

PSD va organiza, pe 9 decembrie, mitinguri impotriva „statului paralel si ilegitim” in Bucuresti si in orasele mari, potrivit declaratiilor lui Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al partidului. Sursa citata a anuntat ca actiunile de protest sunt indreptate „impotriva abuzurilor, impotriva ascultarii telefoanelor, incalcarilor drepturilor si libertatilor cetatenesti”.

„Mesajul nostru va fi foarte clar si in interiorul si in exteriorul tarii: aceasta este majoritatea, acestia sunt romanii care vor cu totul altceva, romani care ne-au imputernicit prin vot sa ducem lucrurile pana la capat. Mesajul poate o sa fie receptat si la Bruxelles si peste tot, inclusiv de criticii nostri din interior”, a spus Stefanescu.

Senatorul Ion Rotaru, presedintele Organizatiei Judetene PSD, a declarat pentru DEBRAILA ca inca nu s-a hotarat daca un astfel de miting va fi organizat si la Braila, decizia urmand sa fie luata in forul de conducere al filialei.

„Nu hotarasc singur. S-a lasat la latitudinea fiecarei organizatii, iar organizatia nu sunt eu. Vom discuta in Biroul Executiv Judetean si vom comunica”, a spus Rotaru.

Primul miting anuntat de social-democrati este cel din Craiova, la care premierul Mihai Tudose a precizat ca nu va participa. „Eu sunt deputat de Braila”, a replicat primul-ministru atunci cand a fost intrebat daca va merge la Craiova.

Premierul Mihai Tudose va fi in Serbia in perioada 8-9 decembrie, potrivit unui comunicat al Guvernului. Tudose va avea intalniri de lucru la Belgrad cu presedintele Șerbiei, Aleksandar Vucic, prim-ministrul Bulgariei, Boyko Borisov si prim-ministrul Greciei, Alexis Tsipras.

Comentarii