stiri Braila – debraila.ro

Prostituata Prințesa din Brăila LOVEȘTE din nou: a furat 37.500 lei din mașina unui client. Mai lăsase 10 bărbați fără bani | Femeia, cercetată sub control judiciar, a ajuns acum în spatele gratiilor

O tânără din Brăila, cunoscută pentru practicarea prostituției, a ajuns în spatele gratiilor după ce a furat 37.500 de lei din mașina unui client, în timp ce era cercetată sub control judiciar pentru mai multe fapte similare.

Recent, Judecătoria Brăila a dispus înlocuirea măsurii preventive a controlului judiciar cu cea a arestării preventive, arătând că femeia „nu și-a corijat în niciun mod comportamentul”.

La mijlocul anului trecut, Prințesa Stănescu (foto), care avea 27 de ani la acel moment, a ajuns în atenția opiniei publice după ce polițiștii au reținut-o pentru 24 de ore, acuzând-o că a lăsat nu mai puțin de zece clienți fără sume importante de bani, în total peste 30.000 de lei. Atunci, DEBRAILA.ro a scris, în exclusivitate, că unul dintre bărbați a rămas chiar și fără lanțul de aur de la gât. (DETALII AICI)

După ce a stat o zi în spatele gratiilor, tânăra a fost pusă în libertate, sub control judiciar, instanța respingând propunerea de arestare preventivă pentru că ar fi „prea aspră”.

Un alt client „a plătit” o sumă uriașă pentru serviciile Prințesei

În prima săptămână a acestei luni, polițiștii brăileni au notificat instanța cu privire la faptul că femeia, cercetată sub control judiciar, a săvârșit cu intenție o nouă infracțiune, iar Judecătoria Brăila a decis, pe 20 februarie, înlocuirea controlului judiciar cu arestarea preventivă.

Mai exact, Prințesa Stănescu a dat o nouă lovitură, însă, de data aceasta, în Galați, orașul vecin, pe Șoseaua de Centură.

„La data de 6 decembrie 2023, în jurul orei 12:30, inculpata, persoană cunoscută cu preocupări infracționale, ce practică și prostituția, profitând de neatenția persoanei vătămate, i-a sustras din compartimentul torpedoului autoturismului tip taxi, în timp ce era staționat în fața restaurantului AXE, suma de 37.500 lei”, au arătat anchetatorii.

În același timp, pentru a-l convinge pe judecător de insistența infracțională a femeii, polițiștii au mai adus în discuție și un alt dosar penal deschis pe numele acesteia. Este vorba despre infracțiunea de ultraj.

Pe 6 februarie, tânăra, chemată la sediul IPJ Brăila pentru a îi fi înmânată o citație, a început deodată să țipe, să se manifeste agresiv verbal și fizic, să se muște de mâna dreaptă și să îl amenințe cu moartea pe un ofițer de poliție.

„În cadrul manifestării violente verbal, inculpata a afirmat că de acum o să îi facă pe toți de bani, le înfige cuțite în cap, îi omoară pe cei care apelează la serviciile ei sexuale, și după care îl va omorî și pe lucrătorul de poliție, subcomisar de poliție. Acesta a întrebat-o ce a spus, cu această ocazie inculpata a repetat: <<Da, ai auzit bine, o să te omor și pe tine!>>”, au explicat oamenii legii.

Judecător: „O atitudine malevolentă”

Judecătorul care a hotărât că Prințesa Stănescu nu mai poate fi cercetată în libertate, ci trebuie să ajungă în spatele gratiilor, a subliniat faptul că tânăra „a avut o atitudine necooperantă, malevolentă”.

„Privarea de libertate a inculpatei este necesară pentru înlăturarea stării de pericol pentru ordinea publică și pentru prevenirea săvârşirii altor infracţiuni, în privința acesteia neimpunându-se menținerea măsurii controlului judiciar, în condițiile în care aceasta nu şi-a corijat în niciun mod comportamentul, deşi a beneficiat de clemența judecătorului şi i-au fost explicate interdicțiile impuse și consecințele nerespectării acestora. Totodată, instanța apreciază că luarea măsurii arestului preventiv față de inculpata, la acest moment, este necesară (…) măsura arestului la domiciliu nefiind apreciată la acest moment ca suficientă pentru a se asigura buna desfăşurare a judecăţii în dosar şi siguranţa patrimonială a persoanelor fizice”, a motivat magistratul în încheierea obținută de DEBRAILA.ro.

Comentarii