stiri Braila – debraila.ro

PRIMUL brailean numit in Guvern | Sorin Moise (PSD), SECRETAR DE STAT la Ministerul Agriculturii: inginer agronom, 41 de ani, director la „Finantarea Investitiilor Rurale”

Sorin Moise, directorul Oficiului Judetean pentru Finantarea Investitiilor Rurale, este primul brailean care a ajuns in Guvernul PNL-PSD-UDMR. In varsta de 41 de ani, Moise a fost numit secretar de stat la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, decizia premierului Nicolae Ciuca fiind publicata deja in Monitorul Oficial.

Dupa formarea coalitiei guvernamentale, un fotoliu de secretar de stat la Ministerul Agriculturii – portofoliu important pentru judetul nostru – a revenit Organizatiei Judetene PSD, care l-a propus pe Sorin Moise, de profesie inginer agronom.

Sorin Moise conduce Oficiul Judetean pentru Finantarea Investitiilor Rurale de la sfarsitul anului 2012. Acesta a activat in domeniul agricol si anterior, insa ca fermier.

Moise este fratele unui alt brailean care ocupa o functie importanta la nivel central, respectiv Florin Moise, presedintele Agentiei Nationale de Integritate.

Comentarii